top of page
Elegant Abstract Background

WONDERLAND THEATRE IN THE MEDIA

ВИРТУЕЛНАТА ПРЕТСТАВАТА „ИЛУЗИИ“ СЕЛЕКТИРАНА НА МЕЃУНАРОДНИОТ ФЕСТИВАЛ „LIFT-OFF SESSIONS“

August 11, 2020

КАКО СЕ ПРАВИ ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА ВО ПАНДЕМИЈА?

June 8, 2020

ПРВА ВИРТУЕЛНА ПРЕТСТАВА НА WONDERLAND THEATRE

June 11, 2020

„ИЛУЗИИ“ – ПРВА ВИРТУЕЛНА ПРЕТСТАВА НА „WONDERLAND THEATRE“

June 8, 2020

НЕЛА ВИТОШЕВИЌ: НЕ СМЕЕМЕ ДА ДОЗВОЛИМЕ ТЕАТАРОТ ДА ЗАМРЕ

June 11, 2020

ВЕЧЕРВА ПРОСЛЕДЕТЕ ЈА ПРВАТА ВИРТУЕЛНА ПРЕТСТАВА НА WONDERLAND THEATRE

June11, 2020

ТЕАТАРСКА ПРЕМИЕРА НА „ИЛУЗИИ“ ОНЛАЈН: ПРЕПЛЕТЕНА ЉУБОВ ВО ВИРТУЕЛЕН ТЕАТАР

June 16, 2020

PRVA UBAVA RABOTA VO DENOT WITH IVANA PAVLAKOVIKJ

June 18, 2020

НЕЛА ВИТОШЕВИЌ: ЗОШТО Е ПОМАЛКУ ОПАСНО ДА РАБОТАТ КЛАДИЛНИЦИТЕ ОТКОЛКУ ТЕАТРИТЕ?

June ,25 2020

ЕКИПАТА НА “WONDERLAND” ТЕАТАРОТ ЌЕ ОРГАНИЗИРА ПРОЕКТ СО УЧЕНИЦИ ОД НЕКОЛКУ ГРАДОВИ

October 2, 2020

ИВАНА ПАВЛАКОВИЌ – САКАЈ НЕШТО – Е БАШ ТОА ЌЕ ТИ СКРШИ ГЛАВА

October 15, 2020

ГРОЗОВИЛАТА ВО СТРАШНАТА ШУМА (СЦЕНСКО-ТЕАТАРСКИ ПРИКАЗ)

October 19, 2020

ПРВА УБАВА РАБОТА ВО ДЕНОТ СО ЗОКИ БЕЈБЕ И НЕЛА ВИТОШЕВИЌ

October 21, 2020

THEATRALIA - KRITIKE

November 11, 2020

Wonderland Theatre in the media: News
bottom of page