top of page

пон., 05 окт.

|

Zoom

Illusions and Youth Talks

ILLUSIONS and Youth Talks (creating Virtual Theatre Production) Со цел да го споделиме нашето знаење и искуство со млади креативци од целата држава, решивме, со поддршка на проектот од страна на Делегацијата на Европската Унија , да организираме 5 едукативни онлајн работилници.

Registration is Closed
See other events
Illusions and Youth Talks
Illusions and Youth Talks

Време и локација

05 окт. 2020 г., во 16:00 – 05 ное. 2020 г., во 20:00

Zoom

За настанот

Со цел да го споделиме нашето знаење и искуство со млади креативци од целата држава, решивме, со поддршка на проектот од страна на Делегацијата на Европската Унија , да организираме 5 едукативни онлајн работилници во периодот од 5ти октомври до 5ти ноември.

Што ќе правиме на работилницата?

  • ќе ги споделиме нашите искуства за процесот на креирање на претставата „ИЛУЗИИ“ и ќе одговараме на вашите прашања.
  • ќе разговараме за различите пристапи и начини на креативно изразување преку актерска игра, танцување, пишување или свирење, со помош на дигитални алатки.
  • ќе правиме вежби преку кои ќе го поттикнеме креативното изразување.

Една работилница ќе има максимален број од 20 учесници со цел секој да има можност да учествува. Секој средношколец што сака да биде дел работилницата нека ни испрати име презиме и email на контакт формата на нашата веб странa

https://wonderlandtheatrem.wixsite.com/website/contact а ние ќе му испратиме термин за работилницата и линк на кој ќе може да ја гледа виртуелната претстава „ИЛУЗИИ“.

*Пријавувањето трае до 15ти октомври

*Проектот е поддржан од Делегацијата на Европската Унија.

Сподели го овој настан

Event Info: Events
bottom of page