top of page

НЕЛА ВИТОШЕВИЌ: ЗОШТО Е ПОМАЛКУ ОПАСНО ДА РАБОТАТ КЛАДИЛНИЦИТЕ ОТКОЛКУ ТЕАТРИТЕ?

June ,25 2020

Interview in the Woman`s magazine

The interview
Nela.jpg
Нела Витошевиќ: Зошто е помалку опасно да работат кладилниците отколку театрите?: News
bottom of page